Skip to content

Donut Challenge 2024

AH Donut

Wat betekent die Donut nu eigenlijk in de dagelijkse praktijk? 
Wil je er na alles wat je er al over hebt gehoord en gelezen niet zelf eens mee aan de slag? Wij nodigen je daarom van harte uit om mee te doen aan de Donut Challenge. 
Een Challenge? Wat kun je winnen dan, behalve ervaring en inzichten? Dat hangt af van de keuze(s) die je maakt.

Er zijn drie smaken:
– de persoonlijke donut – hiervoor gebruiken we vooral Instagram;
– de ambachtelijke donut – hiervoor gebruiken we vooral LinkedIn;
– de donut voor nieuwsgierige doeners – dan ben je hier op de juiste plek!

Waarom nu eigenlijk een Challenge?  Sub Heading

Het is intussen al 10 jaar geleden dat Kate Raworth haar boek publiceerde. Dan wordt het ondertussen tijd om van theorie, prachtige verhalen, mooie grafieken en animaties de overstap te maken naar de praktijk. Met pragmatisme en alle door de internationale community ontwikkelde tools, liggen er meer dan genoeg handvaten om er écht werk van te maken. 

Voelen, ervaren, wat je er (zelf) daadwerkelijk aan hebt, dat je veel dingen eigenlijk altijd al (zo) doet; gewoon, omdat het op die manier beter bij jouw waarden en je passie past. En ook ervaren dat woordkeuzes, modelkeuzes, ingeprente denklijnen zo’n sneaky invloed hebben op je denken en doen, dat je haast uit automatisme het klassieke pad blijft volgen. Daarin ligt vermoedelijk het moeizamere werk: loslaten wat er met de paplepel is ingegoten; bij ons allemaal. Wie weet, wat er gaat ontstaan, wanneer we hier samen mee aan de slag gaan! Belangrijk is:

It's NO fun, it's NOT sustainable. Sub Heading

Back to top